Låna utan inkomst

Låna pengar utan inkomst!

Saknar du inkomst? Har du fått höra att du kommer få svårt att ta lån utan inkomst och få låna pengar eller i princip omöjligt att få lån utan inkomst och ta det lånet som du är i stort behov av p.g.a. att du saknar inkomst?

Självklart så är det inte roligt att få höra något sådant, speciellt inte när man är i behov att att få låna pengar snabbt! En sån sak gör att det finns en risk att du inte vågar gå till banken eller en kreditgivare för att söka lån. Det är tråkigt då det idag är ganska enkelt att låna pengar utan fast inkomst hos flera olika banker och kreditgivare på lånemarknaden.

Låna utan inkomst direkt

Nästan alla banker och kreditgivare är noggranna med att den som lånar pengar har en oerhört stabil ekonomi, dvs lån utan inkomst är inget det sysslar med i vanliga fall. Bankerna vill att du som låntagare ska ha en väldigt bra ekonomi och ser helst att du har en inkomst så att risken minskar. Ifall du har ett vikariat eller jobbar deltid kommer banken eller kreditgivaren att betrakta din ekonomi som ostabil, lån utan inkomst kan vara svårt i sådana fall. I situationer med vikariat eller deltidsarbeten där du tänkt låna pengar utan fast inkomst kommer banken eller kreditgivaren med stor sannolikhet inte att bevilja din låneansökan.

Idag är bankens syn på lån utan inkomst kommer kanske att se annorlunda ut om några år men just nu är det bättre att ta lån via andra långivare om det är så att du saknar fast inkomst.

Låna utan inkomst snabbt

Dagens banker måste anpassa sig till dagens samhälle då många låntagare söker sig till andra kreditgivare p.g.a. att bankerna är väldigt restriktiva med utlåning till personer utan fast inkomst. De flesta söker kreditgivare via Internet där många utlånare finns och lånar ut pengar till personer utan fast inkomst. Många av lånen som finns tillgängliga är sådana lån som kallas för mindre privatlån, snabblån eller Internetlån. Dessa lån kan normalt sökas av vem som helst som är över 18 år och är svensk medborgare.

Snabblån utan inkomst

Till snabblånen räknas bl.a. SMS-lån och Internetlån som är de vanligaste snabblånen på marknaden och är de bästa lånealternativen om du ska låna pengar utan fast inkomst. Alla snabblångivare öppnar upp möjligheten för fler att låna pengar eftersom de beviljar låneansökningar för dig som saknar fast inkomst.

Snabblån såsom smslån och internetlån söker du direkt på webben eller via sms på mobilen. Normalt räcker med att du uppger namn, personnummer, lånesumma och återbetalningstiden för att få ta ett lån. En vanlig lånetid är 30 dagar, men vissa långivare erbjuder lån med förlängd återbetalningstid.

Vad har du för betalförmåga?

Se till att du är säker på din betalningsförmåga innan du ansöker om lån utan inkomst. Du måste vara säker på att du kan betala tillbaka lånet i tid. Ansök aldrig om att låna pengar utan fast inkomst för att betala tillbaka gamla lån. De finns många som marknadsför s.k omläggningslån eller samlingslån. Det finns många s.k snabblån, bla Internetlån som är till för dig som får plötsliga utgifter eller vill köpa någonting och som vet att du snart får pengar så att du kan betala tillbaka lånet. Om du får lånet beviljat men inte kan betala tillbaka, kommer ditt lån bara att växa sig större och du riskerar att få en betalningsanmärkning hos Kronofogden och Upplysningscentralen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*